Referencer

FACADERENOVERING

FACADERENOVERING – Denne fint beliggende ejendom vil i begyndelsen af det nye år gennemgå en større facaderenovering.

 

Klimaskærm

KLIMASKÆRM – På Frederiksberg er stilladset rejst, og den gamle tagkonstruktion vil over de næste par måneder gennemgå en større renovering. Alt udskiftes, dog med undtagelse af ejendommens smukke kobber-mansard, der naturligvis skal bevares.

TAGUDSKIFTNING

Det gamle ridehus på Østerfælled Kaserne, der i dag huser Revolver-teatret, kan nu byde publikum velkommen med ny hat!

ANDELSFORENING I VANLØSE

Andelsforegning skal have nyt tag og opfrisket de gamle fuger i murværket. Dertil er der søgt om tilladelse til etablering af 2 tagaltaner. Myndighedsprojektet er afsendt, og opgaven sendes i udbud inden jul. 

Er du aktiv i din andels- eller ejerforeningsbestyrelse, og går I med overvejelser omkring renoveringsarbejder? Kontakt BIRA Rådgivning for en snak jeres ejendom.

FACADERENOVERING 

Stilladset er endelig væk, og resultatet af projektet kan nu vurderes på afstand.
De gode folk fra Hovedstadens Bygningsentreprise A/S har gjort sig umage, og bygherre såvel – som rådgiver – er tilfredse med resultatet.
Undervejs i projektet kunne det konstateres, at den flotte facade-frise ikke kunne reddes, og der blev derfor foretaget en afstøbning for genskabelse af originalen. Hvidmalet med gulddetalje fremstår den nu igen fin og markant.
Udover gadefacaden har bygningen fået nyt tag, nye vinduer og facaden mod den 20m² store baggård har ligeledes fået en gennemgribende opfriskning.

ALT UDLEJET 

850m² erhvervsareal i Farum er konverteret til bolig, og den sidste lejlighed er netop klar til indflytning! Længere tids tomgang fik ejendomsejer til at kontakte BIRA Rådgivning, efter flere fejlslagne forsøg på at få ejendommen konverteret til bolig. Efter en god dialog med sagsbehandleren, og udarbejdelse af et gennemarbejdet ansøgningsmateriale, kunne kommunen udstede de nødvendige dispensationer for projektets gennemførelse.

Det er tilfredsstillende at kunne bidrage med nyt liv til tomgangsplagede kontorarealer, ved konvertering til bolig, og når der er 90% tilflyttere som i dette tilfælde, er det ligeledes en gevinst for kommunen.

FACADERENOVERING

Der er ikke meget plads i de smalle gader i indre by, men det lykkedes alligevel at få rejst stilladset. Nyt tag, nye vinduer og en renoveret facade nærmer sig sin afslutning på Fortunstræde, hvor BIRA Rådgivning har forestået projektering samt myndighedsbehandling.
Som en lille fodnote kan oplyses, at kælderen huser en af byens bedste smørrebrødsforretninger, der bestemt er et besøg værd!

Det er tilfredsstillende at kunne bidrage med nyt liv til tomgangsplagede kontorarealer, ved konvertering til bolig, og når der er 90% tilflyttere som i dette tilfælde, er det ligeledes en gevinst for kommunen.

RENOVERING AF KLIMASKÆRM

Den flotte hjørneejendom tæt ved Vanløse station er nu helt pakket ind, og renoveringsarbejderne opstartes. Projektet omfatter nyt tag og kviste, nye lydisolerende vinduer samt renovering af facader. Vi ser frem til et godt samarbejde med Bygherre og Hovedentreprenør!

ANDELSFORENING PÅ FREDERIKSBERG FÅR ALTANER

De første altaner er monteret, og entreprenøren arbejder på højtryk for at færdiggøre montagen, således de spændte beboere nu kan nyde efterårssolen udendørs, uden at forlade lejligheden!

Går din andels- eller ejerforening med et lignende ønske? Kontakt BIRA Rådgivning for en snak om mulighederne!

KONVERTERING – ERHVERV TIL BOLIG

De første lejere er så småt faldet til rette i deres nye bolig i den gamle Fætter-BR butik på gågaden i Frederikssund. De 5 rækkehuse, med egen lille have, tilbyder op til 4 værelser, hvoraf alle værelser på 1.sal er med fransk altan. Nu mangler blot de resterende 3 lejligheder mod gågaden, hvor de afsluttende arbejder er i gang. BIRA Rådgivning har forestået myndighedsbehandling, projektering samt byggestyring i processen.

Har du et konverteringsprojekt i støbeskeen er BIRA Rådgivning klar til at hjælpe – kontakt os i dag.

RENOVERING AF KLIMASKÆRM

Stilladset på den 5. og sidste blok er ved at være demonteret, og projektets afsluttende øvelser er iværksat. Foreningens medlemmer kan se frem til et bedre indeklima med mindre støj fra omgivelserne samt et lavere varmeforbrug. Yderligere kan de glæde sig over de 5 renoverede blokkes ydre fremtoning, hvor det røde tegltag med zink-inddækkede karnapper og de nye vinduer i facaden med nye fuger har givet ejendommen et ikke ubetydeligt løft.

Har din andelsforening en aldrende klimaskærm der trænger til en kærlig hånd? Kontakt BIRA Rådgivning for en uforpligtende vurdering af projektet.

RENOVERING AF KLIMASKÆRM 

I Vanløse skrider projektet stødt fremad, og stillads på den 4. af de 5 blokke er under opbygning. Samtidigt påbegyndes demonteringen af stilladset på blok 1 i en nær fremtid, og vi er spændte på at se den færdigrenoverede bygning fri af sin indpakning!

Har din andelsforening en aldrende klimaskærm der trænger til en kærlig hånd? Kontakt BIRA Rådgivning for en uforpligtende vurdering af projektet.

Har din andelsforening en aldrende klimaskærm der trænger til en kærlig hånd? Kontakt BIRA Rådgivning for en uforpligtende vurdering af projektet.

KONVERTERING FRA ERHVERV TIL BOLIG – MINIMERING AF TOMGANG 

I den gamle Fætter-BR forretning i gågaden i Frederikssund vil man til foråret kunne leje nyetablerede 2-etagers lejligheder med kvistaltan mod gågaden, eller 2-etagers rækkehuse i gården med egen have. BIRA Rådgivning har været med fra skitse til færdig projektering, og leder nu byggeriet mod forventet udlejning til april 2020.

Står du med en tom erhvervsejendom og ønsker muligheden for konvertering undersøgt, må du meget gerne tage kontakt til BIRA Rådgivning. Vi tager gerne en snak om, hvilke potentielle udviklingsmuligheder din ejendom indeholder.

nyetablerede taglejligheder i Næstved.

4 lejere har netop overtaget deres nyetablerede taglejligheder i Næstved. Løbende med udvidelsen, har ejendommen gennemgået en større formatering, hvor 7 af de eksisterende 12 lejemål er blevet total-moderniseret, inklusiv bl.a. etablering af bad i lejlighederne. Nyt vaskeri, istandsættelse af trappeopgange og renovering af fællesinstallationer er også udført.

Kontakt os hvis du ønsker inspiration til mulige udviklingsprojekter på din ejendom.

Omfattende renovering af klimaskærm

Ikonisk hjørneejendom i Vanløse står over for en omfattende renovering af klimaskærmen – Med Fokus Asset Management A/S som Bygherre, varetager BIRA Rådgivning myndighedsbehandling, projekteringen samt udbud af arbejderne. Projektet omfatter nyt tag og kviste, nye lydisolerende vinduer samt renovering af facader.

Har din klimaskærm brug for et sundhedstjek? Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne!

Nye tagboliger i Næstved

I Næstved sker der ting og sager – Det kan ikke ses udefra, men det gamle tag er væk, og entreprenøren er godt i gang med de nye tagboliger!

Har du et uudnyttet tagrum hvor tagboliger kan være en mulighed? Så kontakt BIRA Rådgivning – vi hjælper dig gerne nærmere et projekt!

Nyt stort projekt i Vanløse

121 andelshavere får nyt tag, nye vinduer samt omfugning af facader: BIRA Rådgivning starter året ud med et NYT stort projekt i Vanløse – De sidste destruktive undersøgelser er udført, og projektering samt myndighedsbehandling på de 5 blokke er i fuld gang!

Rækkehus i 3 etager gennemgår gennemgribende renovering

NY byggesag i gang i Virum – Rækkehus i 3 etager gennemgår gennemgribende renovering, med efterisolering af terrændæk, hulmursisolering, nye vinduer, nyt tag, nyt køkken og bryggers, nye badeværelser – ja faktisk er facader og bjælker i etageadskillelse det eneste der ikke udskiftes! BIRA Rådgivning har været med fra start; Projekteret, indhentet byggetilladelse, indhentet tilbud og nu byggestyring af projektet.

 

LEJLIGHEDSRENOVERING PÅ FREDERIKSBERG

Sidste hånd lægges på udbudsmaterialet over en gennemgribende renovering af 112m² lejlighed på 5.sal på det skønne Frederiksberg. Renoveringen forventes opstartet medio juli.  

BYGHERRERÅDGIVNING

BYGGETEKNISK RÅDGIVNING

INVESTERINGSEJENDOMME

UDVIKLINGSEJENDOMME